Paketerbjudanden

Paket – Allt inkluderat i din vistelse

Vi vet att det kan vara jobbigt att planera, och därför har vi planerat åt dig. Här hittar du paketen som gör att du kan koppla av helt på din fjällsemester, och du slipper tänka på middag, lunch och matsäcken till dagens utflykter! Tryck på knappen nedan för att se vilka paket som är tillgängliga just nu, eller bläddra för att se aktuella och kommande paket. Hittar du inget paket som passar dig? Kontakta oss och berätta om dina önskemål för din semester så löser vi resten för dig.

Födelsedag

Ni kommer fram till hotellet med en flaska bubbel och en morgonrock väntandes på rummet. Ni får njuta av en 2-rätters middag i restaurangen och dessutom fixar vi en liten present till jubilaren! Från 800kr/person och natt – med förmånligt pris på extranätter!

Påsk

Välkommen att spendera din påsk hos oss på Tärnaby Fjällhotell!

Förutom längre dagar och mjukare snö, kan vi erbjuda ett påskpaket hos oss. Då ingår det kvällens middag första och andra kvällen. På påsk erbjuder vi en påskbuffé.

Paketet gället endast mellan 28 och 30 mars 2024.
Önskar ni förlänga er vistelse är ni välkomna att kontakta receptionen på reception@tarnabyfjallhotell.com alternativt 0954-104 20.

Weekend

Välkommen till en weekend i fjällen. Bo två dagar hos oss och njut av ren avkoppling. Under er vistelse igår boende och frukost, vi hjälper er med utflyktsmål och matsäck för dagen. På ankomstdagen serveras en tvårätters middag och på lördagen en trerätters middag utvald av kocken. Ni har även tillgång till vårt välutrustade gym.

Paketet gäller vid bokning av 2 hotellnätter mellan fredag till söndag.
Varmt välkomna till oss på Tärnaby Fjällhotell.

Höst i fjällen

Välkommen att upptäcka den vackra fjällhösten i Tärnaby!

Under hösten är möjligheterna till friluftsliv i fjällen många. Paddla kanot, cykla, fiska, svampplockning, vandring – eller varför inte bara njuta av god mat och vår otroliga utsikt från hotellet? Valet är ditt!

Under er vistelse igår boende, frukost samt lunchpaket ni får plocka ihop själva. Självklart fyller ni er egna termos innan ni tar er ut. På kvällarna ingår en 2-rätters meny utvald av vår kock, som kombinerar ihop er middag efter säsongens råvaror. Ni har även tillgång till vårt välutrustade gym.

Paketet gäller vid bokning av minst 2 hotellnätter.
Varmt välkomna till oss på Tärnaby Fjällhotell!

Påsk på Tärnaby Fjällhotell

Välkommen att spendera din påsk hos oss på Tärnaby Fjällhotell!

Förutom längre dagar och mjukare snö, kan vi erbjuda ett påskpaket hos oss. Då ingår det kvällens middag första och andra kvällen. På påsk erbjuder vi en 5 – rätters middag.

 

Paketet gället endast mellan 15 och 18 april

Weekend Paket I Fjällen

Sängarna står bäddade, fri tillgång till panoramabastu, gym och relax. Frukost och matsäck, en tvårättersmiddag och en trerättersmiddag.

Fira födelsedag hos oss

Fira din födelsedag hos oss. Välkomstpaket med present, champange och tvårätters på kvällen!

Besök oss under vårt nästa event!

29 feb

NYHET – fysioterapeut på Tärnaby Fjällhotell!

Snart har vi en fysioterapeut för bokningar på Tärnaby Fjällhotell! Rebecca tar emot för behandling torsdagar och fredagar på Tärnaby Fjällhotell! Hon är en legitimerad fysioterapeut som tycker om att vara i naturen och är alltid med på nya utmaningar. Som terapeut har hon ett holistiskt synsätt och jobbar utifrån att allt i kroppen hänger […]

Läs mer

Receptionens öppettider

Måndag-Söndag: 08-21

Kontaktformulär reception

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt