Paketerbjudanden

Paket – Allt inkluderat i din vistelse

Vi vet att det kan vara jobbigt att planera, och därför har vi planerat åt dig. Här hittar du paketen som gör att du kan koppla av helt på din fjällsemester, och du slipper tänka på middag, lunch och matsäcken till dagens utflykter! Tryck på knappen nedan för att se vilka paket som är tillgängliga just nu, eller bläddra för att se aktuella och kommande paket. Hittar du inget paket som passar dig? Kontakta oss och berätta om dina önskemål för din semester så löser vi resten för dig.

Födelsedag

Ni kommer fram till hotellet med en flaska bubbel och en morgonrock väntandes på rummet. Ni får njuta av en 2-rätters middag i restaurangen och dessutom fixar vi en liten present till jubilaren! Från 800kr/person och natt – med förmånligt pris på extranätter!

Påsk

Välkommen att spendera din påsk hos oss på Tärnaby Fjällhotell!

Förutom längre dagar och mjukare snö, kan vi erbjuda ett påskpaket hos oss. Då ingår det kvällens middag första och andra kvällen. På påsk erbjuder vi en påskbuffé.

 

Paketet gället endast mellan 7 och 10 april

Weekend

Välkommen till en weekend i fjällen. Bo två dagar hos oss och njut av ren avkoppling. Vi hjälper er med utflyktsmål och matsäck för dagen.
Ni äter tvårätters middag och på lördagen en 3-rätters middag utvald av kocken.

Påsk på Tärnaby Fjällhotell

Välkommen att spendera din påsk hos oss på Tärnaby Fjällhotell!

Förutom längre dagar och mjukare snö, kan vi erbjuda ett påskpaket hos oss. Då ingår det kvällens middag första och andra kvällen. På påsk erbjuder vi en 5 – rätters middag.

 

Paketet gället endast mellan 15 och 18 april

Weekend Paket I Fjällen

Sängarna står bäddade, fri tillgång till panoramabastu, gym och relax. Frukost och matsäck, en tvårättersmiddag och en trerättersmiddag.

Fira födelsedag hos oss

Fira din födelsedag hos oss. Välkomstpaket med present, champange och tvårätters på kvällen!

Besök oss under vårt nästa event!

31 maj

Nytt gym!

Det nu klart att vi kommer att satsa på att öppna ett nytt komplett gym för er hos oss på Tärnaby Fjällhotell! Vi beräknar att öppna portarna i början eller mitten av Maj månad. Kul va? Under tidens gång kommer vi nu att släppa ett kanonerbjudande! 30st gymkort till de som vill bli våra allra första […]

Läs mer
22 sep

Söker personal!

Vi söker personal för fullt inom flera olika områden. Om ni är intresserade så är det bara ni hör av er så pratar vi vidare!

Läs mer
12 okt

Massage

Nu börjar vi med massage på Tärnaby Fjällhotell för att ge er alla en möjlighet till en härlig avslappnad upplevelse! Massagen kommer inte gå att bokas in mellan 8 november till och med 10 december, annars är det fritt fram att boka. Faasai, vår massör Behandling 30 min / 60 min Ansiktsmassage    400 kr / […]

Läs mer

Receptionens öppettider

Måndag-Söndag: 08-21

Kontaktformulär reception

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt