Paketerbjudanden

Paket – Allt inkluderat i din vistelse

Vi vet att det kan vara jobbigt att planera, och därför har vi planerat åt dig. Här hittar du paketen som gör att du kan koppla av helt på din fjällsemester, och du slipper tänka på middag, lunch och matsäcken till dagens utflykter! Tryck på knappen nedan för att se vilka paket som är tillgängliga just nu, eller bläddra för att se aktuella och kommande paket. Hittar du inget paket som passar dig? Kontakta oss och berätta om dina önskemål för din semester så löser vi resten för dig.

Födelsedag

Ni kommer fram till hotellet med en flaska bubbel och en morgonrock väntandes på rummet. Ni får njuta av en 2-rätters middag i restaurangen och dessutom fixar vi en liten present till jubilaren! Från 800kr/person och natt – med förmånligt pris på extranätter!

Påsk

Välkommen att spendera din påsk hos oss på Tärnaby Fjällhotell!

Förutom längre dagar och mjukare snö, kan vi erbjuda ett påskpaket hos oss. Då ingår det kvällens middag första och andra kvällen. På påsk erbjuder vi en påskbuffé.

 

Paketet gället endast mellan 7 och 10 april

Weekend

Välkommen till en weekend i fjällen. Bo två dagar hos oss och njut av ren avkoppling. Vi hjälper er med utflyktsmål och matsäck för dagen.
Ni äter tvårätters middag och på lördagen en 3-rätters middag utvald av kocken.

Påsk på Tärnaby Fjällhotell

Välkommen att spendera din påsk hos oss på Tärnaby Fjällhotell!

Förutom längre dagar och mjukare snö, kan vi erbjuda ett påskpaket hos oss. Då ingår det kvällens middag första och andra kvällen. På påsk erbjuder vi en 5 – rätters middag.

 

Paketet gället endast mellan 15 och 18 april

Weekend Paket I Fjällen

Sängarna står bäddade, fri tillgång till panoramabastu, gym och relax. Frukost och matsäck, en tvårättersmiddag och en trerättersmiddag.

Fira födelsedag hos oss

Fira din födelsedag hos oss. Välkomstpaket med present, champange och tvårätters på kvällen!

Besök oss under vårt nästa event!

12 okt

Massage

Nu börjar vi med massage på Tärnaby Fjällhotell för att ge er alla en möjlighet till en härlig avslappnad upplevelse! Massagen kommer inte gå att bokas in mellan 8 november till och med 10 december, annars är det fritt fram att boka. Faasai, vår massör Behandling 30 min / 60 min Ansiktsmassage    400 kr / […]

Läs mer
24 mar

Rockorkestern från Övik 24 mars

ROCKORKESTERN ÄR ETT COVERBAND MED VÄLBLANDAD REPERTOAR, NU ÄNTLIGEN TILLBAKA I TÄRNABY VÅREN 2023! 24-25 MARS!
Rock, pop, blues och funk i en salig blandning, det är Rockorkestern från Ö-vik det. Bandet firar 30 år i år och den största drivkraften är spelglädjen.

Läs mer
25 mar

Rockorkestern från Övik 25 mars

ROCKORKESTERN ÄR ETT COVERBAND MED VÄLBLANDAD REPERTOAR, NU ÄNTLIGEN TILLBAKA I TÄRNABY VÅREN 2023! 24-25 MARS! Rock, pop, blues och funk i en salig blandning, det är Rockorkestern från Ö-vik det. Bandet firar 30 år i år och den största drivkraften är spelglädjen.   Rockorkester Övik   Sättningen är bas (Torbjörn Leonhed), gitarr (Kent-Åke Enström), […]

Läs mer
10 apr

Extreme Sports Gathering – ESG

Välkomna till eventet ESG (Extreme Sports Gathering) i Tärnaby! Vecka 15 år 2023, 10-16 april, välkomnar Tärnaby Hotell ett oöverträffligt event som drar besökare från hela världen – Extreme Sports Gathering. Under en hel vecka erbjuds det unika tillfällen att prova på spännande sporter och nya upplevelser. Så kom med kompisgänget och testa på fallskärmshoppning, […]

Läs mer

Receptionens öppettider

Måndag-Söndag: 08-21

Kontaktformulär reception

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt