Grupp & Konferens

Konferenser i Tärnaby

Gruppresor & Konferenser – mitt i fjällen

Att ha konferens hos oss på Tärnaby Fjällhotell är något alledes speciellt. Att få komma som företag och tillsammans med kollegorna uppleva vår vackra fjällvärld är en möjlighet få förunnat! Med över 35 hotellrum, stugor och lägenheter i anslutning till våra lokaler finns det gott om plats för hela företaget. Hos oss är du 99 gånger av 100 den enda gruppen på vårt hotell, och du kan därför vara säker på att vi har fokus på just er grupp – så att ni kan ha fokus på det som är viktigt för er!

Låt oss komma med förslag på hur vi kan skräddarsy er vistelse här. Vi ser till att ni får allt ni behöver – Boende, mat, möteslokaler, aktivitetsmöjligheter och mer därtill – vi är vana vid det mesta. Vi har haft allt från vintermästerskap till produktlanseringar, och era behov ligger alltid högst upp på vår lista.

Tveka inte på att kontakta oss om ni funderar på att besöka oss tillsammans med företaget, idrottslaget eller kanske bara en väldigt stor grupp av människor?

 

Aktiviteter

 

Vi har möjlighet att erbjuda en stor mängd olika akteviteter för er grupp. Att vi har fjället precis på bakgården möjliggör ju såklart mycket. Vill ni starta morgonen med frukost på hotellet, ta helikopter till riksgränsen för lite svängar och avsluta med middag här – så löser vi det. Vill ni bli guidade upp på fjället mitt i natten för att njuta av stjärnhimmelen och kanske norrsken? Det löser vi med. Men var inte orolig, är du inte friluftsintresserad så har vi något för dig med! Vad sägs om en kväll med spännande föreläsningar från någon i byn, eller kanske lite mat och vinprovning?

Låt oss ge dig ett förslag

Har du idétorka och vet inte riktigt hur du ska övertyga jobbteamet att en konferens till fjällen blir spännande och lärorikt? Berätta för oss hur många ni är, så kommer vi fram med ett upplägg, aktiviteter, teambuilding och även lite konferensinnehåll om ni så önskar. En skräddarsydd vistelse hos oss kommer ge er minnen för livet och stärka er grupp tillsammans.

Unika matupplevelser

 

Att äta mat hos oss är en matupplevelse utöver det vanliga. Vår kock uppdaterar vår meny efter säsong och hämtar insperation från de senaste mattrenderna men framförallt också från fjällvärlden. De råvaror vi använder är ofta egenplockade eller inköpta från lokala producenter. Det finns en tanke bakom varje maträtt, och även om ni känner igen köttet som används så kommer ni bli positivt överraskade av tillagningssättet eller de unika smakkombinationer som tillförs. Låt oss plocka ihop den perfekta smakupplevelsen för dig och dina kollegor. Vi kan ordna allt från buffeér till sexrättersmiddag tillsammans med passande dryck. 

Idrottslag och skolklasser

Med Ingemar Stenmark och Anja Persson i ryggen är Tärnaby inte bara en känd skidort utan också en skidort fylld av tävlingar, event och mycket skidåkning. Vi har ofta skidgrupper, idrottslag och andra stora grupper som bor och äter hos oss – och det tycker vi är jättekul! Till boende har vi både hotellrum men också lägenheter och stugor. Åkerlundska gården rymmer upp till 30 personer vilket ofta passar bra för skolklassen eller idrottslaget. Kontakta oss i god tid innan ett kommande event i backen då det ofta är fullbokat månader i förtid. Välkommna!

Besök oss under vårt nästa event!

05 dec

Nytt datum kommer! En kväll med humor – Tärnaby fjällhotell

    Humorkväll på Tärnaby Fjällhotell tillsammans med komikern Malin Jakobsson. När: Datum kommer. Tid: Entré från kl 20:00 Pris: 100 kr/person för entrébiljett Erbjudande med enklare middagsbuffé mellan kl 17:30-19:00: 195 kr/person. Malin Jakobsson gör humor på rimmad västerbottniska. Det är en slags blandning av buskis, stand up, poesi och visa. Själv kallar hon det […]

Läs mer
20 dec

Julbord 20/12 – Tärnaby Fjällhotell

 JULBORD PÅ TÄRNABY FJÄLLHOTELL Upplev ett traditionellt julbord med modern twist på Tärnaby Fjällhotell. Njut av alla läckerheter som serveras i en stämningsfull miljö. Varmt välkommen! JULBORD 20/12 I GLÖGG & PEPPARKAKOR I NÅGOT FÖR ALLA I 745 SEK/PERSON I OM ERBJUDANDET Välkommen till ett traditionellt julbord med modern twist uppdukat som buffé på Tärnaby […]

Läs mer
21 dec

Jullunch 21/12 – Tärnaby FJällhotell

JULLUNCH PÅ TÄRNABY FJÄLLHOTELL Upplev ett traditionellt julbord med modern twist på Tärnaby Fjällhotell. Njut av alla läckerheter som serveras i en stämningsfull miljö. Varmt välkommen! JULLUNCH 21/12 I GLÖGG & PEPPARKAKOR I NÅGOT FÖR ALLA I 450 SEK/PERSON I OM ERBJUDANDET Välkommen till ett traditionellt julbord med modern twist uppdukat som buffé på Tärnaby […]

Läs mer
24 dec

Julbord 24/12 – Tärnaby Fjällhotell

 JULBORD PÅ TÄRNABY FJÄLLHOTELL Upplev ett traditionellt julbord med modern twist på Tärnaby Fjällhotell. Njut av alla läckerheter som serveras i en stämningsfull miljö. Varmt välkommen! JULBORD PÅ JULAFTON 24/12 I GLÖGG & PEPPARKAKOR I NÅGOT FÖR ALLA I 845 SEK/PERSON I OM ERBJUDANDET Välkommen till ett traditionellt julbord med modern twist uppdukat som buffé […]

Läs mer

Receptionens öppettider

Måndag-Söndag: 08-21

Kontaktformulär reception

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt