Mat & Dryck

Mat &

DRYCK

bäst på mat i Hemavan/Tärnaby*

Restaurang mat & vänner

Ska man äta kan man likagärna äta bra, och bra äter du definitivt hos oss. Vår kock erbjuder matupplevelser utöver det vanliga med mat som hämtar inspiration från senaste mattrenderna men också vår kära fjällvärld. Råvaror som bär och svamp plockar vi ofta själva, eller så köper vi in från handlare i närområdet så att du alltid får det bästa vi kan erbjuda.

Vi har kvällens middag söndag-torsdag och sedan har vi á la carte fredag och lördag på menyn. Vår restaurang har öppet mån-sön 17-21, så välkommen in för en smakupplevelse du sent kommer glömma.
Vill du boka ett bord eller beställa takeaway? Tryck bara på knappen här nedanför!

 

Meny - á La carte

Här hittar du vår Á la carte meny.

Öppetider:

Mån – Sön 17.00 – 21.00

Lunch

Helgdagar lördag-söndag 11-13:30.
Grupper på minst 20 personer kan beställa lunch vid beställning.

Alla våra måltider går bra att få som takeaway! Vår restaurang är alltid öppen för drop in i mån om plats! Är ni ett större sällskap eller grupp är det bra om ni bokar ett bord i förväg.

Vill ert sällskap på minst 20 personer äta lunch hos oss? Självklart löser vi det, kontakta oss senast 24 timmar i förväg så hinner vi förbereda något härligt för dig.

 Skicka ett mail eller ring oss så tar vi emot din bokning!

Vår restaurang har utsikt mot sjön Gäutan och Ryfjället. Ganska fint tycker vi, och förmodligen en av de restauranger i sverige med bäst utsikt. Kom och njut av utsikten du också!

Pub Gäutan 

I vår pub hittar du det mesta som behövs för att göra din kväll lite bättre. Öl, vin, drinkar, läsk, alkoholfria drycker, snacks och mycket mer. Vi har dryck från välkända bryggerier, men också från mindre lokala bryggerier som hämtar inspiration från vår fjällvärld. Spela biljard, brädspel var social eller följa matchen som går? Du väljer. Vi har öppet sön-tors till 21, och till 22 på fre-lör. Självklart får du sitta längre än så om du vill!

*Ingen försäljning av alkohol sker till minderåriga. Är du 25 eller yngre ber vi dig att visa legitimation vid köp av alkohol.

Restaurangens Öppettider 

Mån – Sön: 17-21

Frukost

07:00-09:30

Är det ingen i baren när sista timmen slår så stänger vi, men är DU där får du gärna sitta kvar så länge du orkar!

*Att vi är bäst på mat i Hemavan/Tärnaby är den uppfattning vi bildat oss när vi samtalat med gäster i området det senaste året

Kontaktformulär reception

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt