Mat & Dryck

Mat &

DRYCK

bäst på mat i Hemavan/Tärnaby*

Restaurang mat & vänner

Ska man äta kan man lika gärna äta bra, och bra äter du definitivt hos oss. Vår kock erbjuder matupplevelser utöver det vanliga med mat som hämtar inspiration från senaste mattrenderna men också vår kära fjällvärld. Råvaror som bär och svamp plockar vi ofta själva, eller så köper vi in från handlare i närområdet så att du alltid får det bästa vi kan erbjuda.

Vår restaurang har öppet mån-sön 17-21. Varmt välkomna in till oss för en smakupplevelse ni sent kommer glömma. Köket stänger kl 21, men ni är varmt välkomna att sitta kvar i restaurangens härliga atmosfär.

Vill du boka ett bord eller beställa takeaway? Tryck bara på knappen här nedanför!

 

Meny

På restaurang Mat & Vänner strävar vi efter att alltid kunna servera mat med genuina smaker, på lokala och fina råvaror där allt tillagas från grunden av våra kockar.

Öppettider:
Mån – Sön 17:00 – 21:00

Är ni ett större sällskap eller konferensgrupp går det utmärkt att skapa en meny efter era önskemål. Vänligen kontakta oss på reception@tarnabyfjallhotell.com alternativt per telefon 0954-104 20.

Köket stänger kl 21, men ni är varmt välkomna att sitta kvar i restaurangens härliga atmosfär.

Frukost & Lunch

FRUKOST

Är ni sugna på att avnjuta hotellfrukost? Varmt välkomna till oss för en härlig frukoststund med utsikt över Gautan.

Vi serverar hotellfrukost dagligen, mån-sönd, mellan kl 07:00-09:30
Pris: 110kr/person. Barn upp till 12 år: 55kr/barn

LUNCH

För närvarande serveras ingen lunch i vår restaurang.

Är ni ett större sällskap på minst 20 personer som önskar äta lunch hos oss? Självklart löser vi det, kontakta oss senast 24 timmar i förväg så hinner vi förbereda något härligt för er.

Alla våra måltider går bra att få som takeaway! Vår restaurang är alltid öppen för drop in i mån om plats! Är ni ett större sällskap eller grupp är det bra om ni bokar ett bord i förväg.

 Skicka ett mail eller ring oss så tar vi emot din bokning!

Vår restaurang har utsikt mot sjön Gäutan och Ryfjället. Ganska fint tycker vi, och förmodligen en av de restauranger i sverige med bäst utsikt. Kom och njut av utsikten du också!

Pub Gäutan 

I vår pub hittar du det mesta som behövs för att göra din kväll lite bättre. Öl, vin, drinkar, läsk, alkoholfria drycker, snacks och mycket mer. Vi har dryck från välkända bryggerier, men också från mindre lokala bryggerier som hämtar inspiration från vår fjällvärld. Spela biljard, brädspel var social eller följa matchen som går? Du väljer. Vi har öppet sön-tors till 21, och till 22 på fre-lör. Självklart får du sitta längre än så om du vill!

*Ingen försäljning av alkohol sker till minderåriga. Är du 25 eller yngre ber vi dig att visa legitimation vid köp av alkohol.

Restaurangens Öppettider 

Mån – Sön: 17-21

Frukost

07:00-09:30

Är det ingen i baren när sista timmen slår så stänger vi, men är DU där får du gärna sitta kvar så länge du orkar!

*Att vi är bäst på mat i Hemavan/Tärnaby är den uppfattning vi bildat oss när vi samtalat med gäster i området det senaste året

Kontaktformulär reception

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt