P3 Skid & Äventyrsshop

Fjälläventyret Börjar Här

På P3 Skid och Äventyrsshop

Fjällen väntar på dig

Toppturer, slalomåkning, backflips i hoppen, turskidor över fjället, pressa tiden i längdspåret – vi har allt för dig! Du hittar oss precis bredvid Anjaliften nedanför ingången till Tärnaby Fjällhotell. Hos oss kan du köpa ny utrustning, laga din gamla, och självklart hyr vi ut både skidor och snowboards. Nytt sedan 2021 är att vi har ett större sortiment av kläder, utekök, och lite allt möjligt som du kan behöva på ditt äventyr. Ska du besöka oss under vintern? Konktakta oss gärna i god tid för att boka din utrustning i förväg. Då gör vi iordning allt så att det går snabbare för dig att ta dig ut i backen!

Kanotuthyrning

Vill du njuta av storslagen fjällmiljö samtidigt som du utforskar Gautans milsvidda yta och stränder? Då skall du passa på att hyra kanot för den perfekta utflykten. Kanotväst och åror ingår i priset.
Pris: 300kr/3 timmar 450kr/heldag.

Bokning sker genom hotellets reception. Ni är välkomna in till hotellet alternativt maila oss på reception@tarnabyfjallhotell.com eller per telefon 0954-10420 för er bokning.

Villkor: Priset avser hyra av kanot inklusive kanotväst och åror. Vid orsakad skada på kanot och/eller utrusning debiteras full kostnad för förstörd utrusning. Samtliga utflykter med kanot sker på eget ansvar. Ni som hyr uppbär eget ansvar för er säkerhet på sjön.

Bäst i stan på verkstad?

Är vi bäst på verkstad i Hemavan/Tärnaby? Ja så är det kanske, vi vet iallafall att vi kan våra prylar. Oavsett om du ska montera nya bindningar på dina skidor, byta spännen på snowboardbindningarna, kantslipa skidorna för maximalt grepp eller laga ditt belag så kan du vara trygg med att lämna dina prylar till oss! Vår verkstad är öppen samma tid som butiken är öppen – men tänk på att när det är fullt upp så prioriterar vi gäster i butiken först. Vill du ha någonting lagat eller monterat? Sväng förbi eller kontakta oss i god tid så hinner vi fixa dina grejer så att du tar dig ut på fjället.

Topptur

Vi har kanske det bästa sortimentet av topptursgrejer i Hemavan/Tärnaby. Med märken som Black Diamond, ATK, Faction, Nordica, G3, Dynafit, Marker, Mammut och fler, hittar du skidor, bindningar och pjäxor för din nästa topptur. Är du en splitboarder hittar du stighudar, stavar, boots och mycket mer. Ska du ut på långtur och behöver uppgradera stormköket så löser vi det också! Vi som jobbar här går alla på toppturer så vi har både erfarenheten och kunskapen för att kunna rekommendera rätt produkt för just dig. Sväng förbi och kolla eller bara snacka topptur med oss – det tycker vi är kul!

 

P3 skid & äventyrsshop öppettider

Just nu är P3 skid & äventyrsshop stängt för säsongen.

Är ni fortfarande intresserade av våra produkter och utrustning?
Varmt välkomna in till hotellets reception så hjälper vi er mer än gärna.

Kontaktformulär reception

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt