Eljest – föreställning med Lisa Miskovsky 10/4 – Tärnaby Fjällhotell

10 apr
10 apr
Eljest – föreställning med Lisa Miskovsky 10/4 – Tärnaby Fjällhotell

Varmt välkommen till vackra Tärnaby säger vi till Lisa Miskovsky med sin föreställning Eljest!

Lisa Miskovsky – sång, gitarr
Kalle Lundin – klaviatur, sång, bas
Pelle Ekerstam – sång, gitarr

Eljest – en varm musikalisk berättelse om uppväxt och ursprung

I sin konsertföreställning ´Eljest´ tar Lisa med publiken till en glänta i sin del av världen. Naturen har alltid varit viktig för Lisa, som har hämtat mycket kraft från den norrländska myllan. Liksom i sitt Sommarprat vill Lisa dela med sig av livet, resan och allt runt omkring karriären. Här beskriver hon känslan av att vara den udda fågeln – lite eljest – med två olika kulturer från andra länder i ryggen. Rollspelsnörden som både sportade och spelade musik, men som alltid stod lite utanför gruppen. Det blir en nära och varm kväll i västerbottnisk berättaranda, med musiken som nav.

– Föreställningen kommer att handla om platser, saknad och relationer. Från min första bastu tillsammans med dem till min sista minnesbastu. Det blir en resa däremellan och det är fint att få berätta den historien.

Platinasäljande Lisa Miskovsky är en av musiksveriges absolut mest etablerade artister och låtskrivare. Hon har sålt över 200 000 album, vunnit två Grammisar, erhållit fem Rockbjörnar och har, utöver sitt eget artisteri, haft stora framgångar som låtskrivare åt andra och varit en del av tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang.

Till exempel är Lisa låtskrivare på Backstreet Boys världshit ”Shape of My Heart” och har skapat musik med stora namn så som Max Martin, Rami Yacoub och Joakim Berg för att nämna några. Lisa har även skrivit ledmotivet ’Still Alive’ till tv-spelet Mirrors Edge’s soundtrack.

Plats: Tärnaby Fjällhotell
Datum: 2024-04-10
Tid:
Biljetter: 200kr/person
150 kr/person för medlemmar i musik och teaterföreningen
Gratis entré för alla besökare under 26 år.

Kontaktformulär reception

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt